@tremoten om sitt twittrande

@Tremoten som även har bloggen Mazlin.se tipsar om sina favoriter @IGNorrort & @IGChefen

 


#Melodifestivalen

 

Trending just nu - #melodifestivalen. Det diskuteras flitigt angående programledarna som visade sig bli Helena Bergström, Sarah Dawn Finer & AnaGina!

 


@CissiWallin dissar Odd Molly

@CissiWallin dissade Odd Molly & genast blev det liv i luckan. Väldigt många höll med, men det ledde även till att hon tappade 100 förmodade Odd Molly-lovers till followers. Kvitterbloggen höll med & satt förnöjt & följde spektaklet...


@Smulat svarar.

@Smulat på twitter. Favoriterna @thnmn & @TvvitterBitter.



Följ min blogg med Bloglovin

Fröken ur?

Förutom fylletweets har morgonen bestått av en hel del frågor kring hur mycket klockan egentligen är & varför det där med vintertid är så viktigt egentligen...




Fylletweets...

Under helgerna fylls feeden av glada, lyckliga helgfirare. Somliga nyktra, andra utsatta för andras onykterhet... Varsågoda, här har ni några strålande exempel!






Vi ställde några frågor till @snuskhumlan!

Här hittar du snuskhumlan på twitter, här har du hennes blogg & twitterfavoriten kakanse, som även har en blogg här.


@LadyDahmer

LadyDahmer har svarat på inlägget som skrevs angående det där med om hon är smart eller bara jävligt kåt på uppmärksamhet. Citerat från hennes blogg.

"Är du liksom jag en sån där person som gärna sitter och snackar och skriker och skäller på TV'n vid debattprogram? Som gärna vill ha sällskap så du kan diskutera debatten direkt?

Jag har precis upptäckt att man kan använda twitter till just det här! HURRA! Det blir liksom som att skrika ut sitt missnöje eller åsikter till en större massa. "Va fan, hur dum får man bli? Så där ÄR DET INTE JU!" Och om man som jag har en bra blogg så lockar man samtidigt till sig lite fler läsare. (mer läsare = mer pengar) HURRA igen!

Deltar ni i olika program-twitter-diskussioner? Vilka?"


Vi på kvitterbloggen vill ge henne cred för att hon tog sig tid att svara.

@SteveAngello

Okej. Steve Angello efterfrågar halloweenkostymer. Här har vi några förslag till honom:

 

 

Kanske skulle passa utklädd till en ko?

 

Fred Flinta?

 

...Men allra helst skulle vi vilja se honom i den här kostymen!

Har du några förslag?

 

(Bilder Bodega)


@Klavertramp


Klavertramp var rätta ordet, var det någon som skrattade? Ärligt?

@CissiWallin

Den här dagen har vi kunnat följa CissiWallin i fejd med sin familj. Någon som känner igen sig?


#Idol2011


Varje fredag är det dags för svenska folket att leka hobbydomare i Idol. Frisyrer, styling, röster, insatser & programpunkter diskuteras flitigt. Här kommer några exempel på vad det twittrats om denna afton.






Sov kvinna, sov!

Så har vi lilla Hanna då (@upfrombelow), hon som aldrig sover, som fantomen. Vi lovar att det är sant. Nästan. Om vi bortser från just nu, då någon fylleringer henne. Men annars twittrar hon dåliga skämt & ordvitsar i samma hastighet som blixten. Orkar vi med hennes dåliga skämt så mycket längre?

 


Smart eller kåt på uppmärksamhet?

Ingen kan då påstå att @Lady Dahmer är en dålig twittrare. Hon fullkomligt spyr ur sig tweets. Tar gärna minsta lilla tillfälle att kommentera olika tvprogram, allra helst de med officiell hashtag där hon kan få sin lilla stund i rampljuset. Smart eller bara jävligt kåt på uppmärksamhet? Vad tycker du?


Nu kör vi!

Här kommer flitigt uppdateras "best of twitter" så småningom. Håll tillgodo!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0