Några guldkorn senaste tiden...


Kenza har inte twitter.




I förrgår deklarerade Kenza att hon inte har twitter. Alla kenzatwitters är alltså fejk så sprid ordet!

Amanda Fondell

När vi ändå är inne på Idol & trender. Amanda Fondell. Kvitterbloggen har en slags hatkärlek till henne. Hon är grym på att sjunga & grym på scen, men i intervjuer etc. är hon inte lika cool... Vem tycker ni ska vinna?


Swedish idol

@baskrud slår huvudet på spiken. Behöver inte säga så mycket mer!


#åretsjulklapp

Trends just nu; #åretsjulklapp, Matkassen. Såhär tycker några utvalda twittrare om fenomenet. Vad tycker du? Hiss eller diss på den?


@hannaka fick också nytt jobb.

@hannaka fick nytt jobb genom att bland annat spana in hashtaggen #Nyttjobb. Här berättar hon lite mer.

@Hannaka tipsar om sina favorittwittrare @IGchefen & @ninahemmingsson.


Bakom kulisserna...

Jodå bakom kulisserna arbetas det för fullt med kvitterbloggen. Vi kommer naturligtvis försöka uppdatera oftare snarast men det är en hel del att göra. Ideérna fullkomligt sprutar till höger & till vänster. Vi har skrivit det på twitter, men passar även på att annonsera här!

♥ Gästbloggare, både till enstaka tillfällen eller återkommande. Vi kan diskutera oss fram till något passande ämne eller rubrik. Vad som helst som på något sätt kan anknyta till twitter. Du kanske bloggar om senaste snacket på twitter, tipsar om dina favoriter eller kör en veckovis "lista". Alla tips & ideér är välkomna! Givetvis blir du länkad både här i bloggen & via twitter.

 

♥ Twittrare för nya intervjuer.

♥ Har du fått jobb via twitter, antingen till hjälp av eller helt & hållet via twitter & kan tänka dig att ställa upp i en intervju liknande den med @MagnusMosen?

Hör av er om det låter intressant på [email protected]. Då kan vi snacka lite mera! Kom ihåg, att det är NI som gör kvitterbloggen.

Magnus fick jobb via Twitter

Fler & fler får jobb via Twitter på ett eller annat sätt. Det tyckte vi på kvitterbloggen lät intressant & pratade därför med bland annat @MagnusMosen om hur det gick till när han fick sitt nya jobb.

Här hittar du @MagnusMosen & hans absoluta favorit @Paulronge.


Semperskandalen

Ett hett ämne som diskuteras på Twitter just nu är semperskandalen som har upprört många. Nyheten finns att läsa på aftonbladet här för er som har missat det.


Vi talade med @snajvid

Läs @Snajvid på twitter eller hans absoluta favorit @ninjasyster


Tada! Här är kvitterbloggen!

Ni som har spanat in Twitter vet att Kvitterbloggen varit sjuk men nu kör vi stenhårt igen. Under tiden har superduktiga Lowa på http://dubbelveillustrations.blogg.se/ illustrerat, så nu har kvitterbloggen officiellt ett ansikte utåt. Hur fint blev det inte? Tack & åter tack!


RSS 2.0